Metsäpirtin Ahtiaisten sukuseura ry.

Toimintasuunnitelma 2019 - 2020

Toimintasuunnitelma on tehty vuosikokousten 2019 ja 2020 väliselle ajalle

Tiedotus

Sukuseuran tiedotus hoidetaan ensisijaisesti postitse ja/tai sähköpostitse lähetettävien jäsentiedotteiden avulla noin kaksi kertaa vuodessa tai tarpeen tullen. Lisäksi ajankohtaisempaan tiedotukseen käytetään seuran nettisivuja sekä Facebook-sivua. Seuran Facebook-sivuilla on mahdollista käydä ajankohtaista keskustelua karjalaisten aiheiden parissa. Facebook-ryhmään voivat liittyä kaikki halukkaat riippumatta onko sukuseuran jäsen vai ei.

Seuran jäsenlehdessä julkaistaan kirjoituksia sukuun liittyvistä tapahtumista, henkilöistä, paikoista, tarinoista, esineistä. Julkaistavaksi kaivataan esimerkiksi muistelmia, henkilöhistorioita ja kuvaksia suvussa säilyneistä ’aarteista’. Jos mielessäsi on jotain, vaikkapa vain aihe-ehdotus, ota yhteyttä lehden vastaavaan päätoimittajaan. Jäsenlehti ilmestyy jälleen keväällä 2020.

Karjalan Liitto ja Karjalaiset juhlat

Sukuseura jatkaa edelleen Karjalaisten Sukuyhteisöjen Liiton jäsenyhdistyksenä ja osallistuu Liiton toimintaan. Tavoitteena on osallistua Karjalaisiin juhliin Helsingissä kesäkuussa.

Sukututkimus

Sukututkimusta ja sen tulosten esittämistä on tarkoitus edistää. Kohteena olisivat erityisesti - äitilinjat - yhteydet Inkerinmaalle - yhteydet muihin sukuihin sukukirjaa laajemmin - tapahtumat, joissa suvun jäsenet ovat olleet osallisina - esipolvet

Toimintapäivä

Sukuseuran yhteinen retki- ja toimintapäivä pyritään järjestämään kevätkesällä 2020. Tarkemman retkikohteen ja sopivan ajankohdan määrittelee hallitus talven aikana. Kiinnostus seuran järjestämään Metsäpirtin matkaan selvitetään.

Toimintapäivä

Sukuseuran yhteinen retki- ja toimintapäivä järjestetään kevätkesällä 2019. Retkikohde tulee olemaan vene-/laivaretki kotimaan saaristoon. Tarkemman retkikohteen ja sopivan ajankohdan määrittelee hallitus talven aikana.

Tuotteita

Kartoitetaan onko kysyntää t-paidoille tai joillekin muille sukutuotteille.