EU Interreg III Hapatuksen salat Perinneruokakurssi Viipurissa 05.10.-06.10.2002 Järjestäjä: Viipuri-keskus ry Tule syksyllä Viipuriin perehtymään hapatuksen saloihin. Opettelemme hapankaalin ja muiden karjalaisten ja venäläisten herkkujen valmistamista viipurilaisessa kokkikoulussa suomalaisen ja venäläisen kouluttajan opastuksella. Kouluttajina toimivat Sinikka Saalasti Lappeenrannasta ja Nina Maslova Viipurista. Viipurilaiset kokkaajat kertovat myös, kuinka pistetään pöytä koreaksi venäläisittäin. Kurssilla on mukana tulkki. Lopuksi maistelemme valmistamiamme ruokia yhteisen pöydän ääressä. Seuraavana päivänä käymme Viipurin linnassa ja kävelykierroksella sekä piipahdamme ostoksilla. Matkan ohjelma: Lauantai 05.10.2002: klo 7.42 Lähtö junalla Helsingistä (Voi nousta junaan myös esim. Vaalimaalla) klo 13.00 (paikallista aikaa) Majoittuminen laivahotelli Korolenkoon klo 13.00-18.00 Perinneruokakurssi ja yhteinen illanvietto Viipurin kokkiopiston opetustiloissa Sunnuntai 06.10.2002: klo 9.00 Aamiainen klo 10.00 Käynti Viipurin linnassa ja kävelykierros ”Keskiaikainen Viipuri” klo 14.00 Lounas Vapaata aikaa klo 18.34 Lähtö junalla Helsinkiin Matkan hinta: 98 euroa Hintaan sisältyy kuljetus, ryhmäviisumi, majoitus, opetus, ruoka-ainekset ja ateria kurssin aikana sekä käynti Viipurin linnassa ja opastettu kierros Viipurissa. Hinta ilman viisumia ja kuljetusta 50 euroa. Ilmoittautumiset 23.09.2002 mennessä: Matkatoimisto Lähialuematkat Minna Väistö, puh.(09) 66895730 tai sähköpostilla: minna.vaisto@lahialuematkat Lisätietoja puh: (09) 2722430 klo 9.30-12.30 tai sähköpostilla: ht@vbg.ru Tervetuloa!