Toimintakertomus 2010 – 2011 Metsäpirtin Ahtiaisten sukuseura ry.

Vuosikokous

Vuoden 2010 vuosikokous pidettiin Kauhajoen Asuulissa 4.-5.9.2010. Läsnä oli 27 henkilöä. Tilaisuuden aluksi Raili Peltola ja Marjo-Riitta Ahonen esittivät lausuntaa. Virallisen vuosikokouksen aluksi vietettiin hiljainen hetki poisnukkuneiden neljän jäsenen muistoksi.

Hallituksen erovuoroisia jäseniä olivat Markku Laaksonen ja Markku Lemmetti. Heidät valittiin uudelleen hallitukseen kolmivuotiskaudeksi. Vuosikokous valitsi Harri Laineen sukuseuran puheenjohtajaksi. Tilintarkastajiksi valittiin Kari Ahtiainen ja Raimo Ahtiainen, varalle Tarmo Ahtiainen ja Risto Ahtiainen.

Vuosikokouksen jälkeisessä järjestäytymiskokouksessa valittiin varapuheenjohtajaksi Raija Herrala-Nurmi, sihteeriksi Katariina Ahtiainen, rahastonhoitajaksi Matti Ahtiainen Nokialta.

Toimintaa

Hallitus on pitänyt järjestäytymiskokouksen lisäksi kaksi kokousta. Lisäksi on pidetty yhteyttä sähköpostitse. 36-sivuinen jäsenlehti postitettiin jäsenille keväällä 2011. Lehteä lähetettiin 154 kpl Suomeen, 2 kpl Ruotsiin.

Toimintapäivä järjestettiin 21.5. Uudessakaupungissa. Osallistui 18 henkilöä. Sukuseuran tapahtumista on tiedotettu myös seuramme nettisivuilla. Sivuilta löytyy mm. sukuseuramme ja sukunimen historiaa, jäseneksi liittymisohjeet, luottamushenkilöiden yhteystiedot, uusimmat uutiset, myyntituotteet. Jäsenlehti on luettavissa netissä.

Sukuseurallamme on myös facebook-sivut. Tähän sukuseuran facebook-ryhmään liittymiseen tarvitaan sähköpostiosoite. Tiedotusta jaetaan myös facebook-sivuilla.

Kotiseutumatkat

Seura ei kuluneena toimintakautena järjestänyt omaa matkaa. Seuramme jäseniä oli mukana muiden metsäpirttiläisten matkoilla Kannakselle.

Sukukirjatoimikunta

Toimikuntaan kuuluivat Ilmi Pesonen, Pentti Ahtiainen, Niilo Kiiski, Raija Herrala-Nurmi, Markku Lemmetti ja Harri Laine.

Toimikunta ei kokoontunut, mutta sukututkimusta sekä tietojen tarkistusta jatkettiin aktiivisesti. Kirkkoherranvirastojen tietoja ei pääse enää helposti ja maksutta tutkimaan.

Edustustoimia

Karjalaiset kesäjuhlat Turussa 17.-19.6.2011. Sukuseuran jäsen Markku Saarinen osallistui lippukulkueeseen ja muihin juhlatilaisuuksiin.

Kuulutko sukuuni-messut Vantaalla syksyllä 2010: ei tällä kertaa osallistuttu.

Seuran jäsenistö

174 jäsentä. Uusia jäseniä liittyi 4 henkilöä. Erosi 2 henkilöä. Poisnukkuneita yksi henkilö.

3.9.2011
Metsäpirtin Ahtiaisten sukuseuran hallitus