Sukuseuran 10-vuotisjuhlakokous 2003

Sukuseura on perustettu 1993, joten vuonna 2003 seuralla tuli 10 vuotta täyteen. Tätä juhlistaakseen sukuseura järjesti vuosikokouksen tavanomaista juhlallisemmin ja kaksipäiväisenä. Kokous pidettiin viikonloppuna 20.-21.9 Hotelli Aquariuksessa Uudessakaupungissa. Samassa paikassa 11.9.1993 sukuseura koki lähtölaukauksensa.

Lauantai 20.9.2003

Lauantain pääjuhlassa kuultiin vauhdikasta runonlausuntaa, muistelmia seuran taipaleelta, tarina juurten etsimisestä, kuultiin sukukirjan tilanteesta, laulettiin yhteislauluja ja nähtiin tanssiesityksiä.

Juhlan jälkeen kävimme vesibussiristeilyllä Uudenkaupungin saaristossa. Risteilyn jälkeen juhlaväki oli jo varsin nälkäistä, mutta päivällinen oli tässä vaiheessa katettu. Lauantai-ilta oli vapaata seurustelua ja hotellin palveluiden hyödyntämistä. Lauantaina oli läsnä 44 aikuista ja 3 lasta.

Kuvia: Puheenjohtaja, Runoja, Muisteluja, Sukuselvitys, Juuret, Tanhu, Juhlaväki, Vesibussi

Sunnuntai 21.9.2003

Sunnuntaipäivä aloitettiin laskemalla kukkavihko Uudenkaupungin sankarivainajien haudalle. Mahdollisuus oli myös osallistua ehtoolliskirkkoon ennen virallisen vuosikokouksen aloittamista.

Sääntömääräinen kokous pidettiin 48 aikuisen ja 2 lapsen läsnäollessa juhlallisin mielin. Kokouksessa mm. jaettiin Karjalan Liiton ansiomerkit sukuseuran aktiivisille jäsenille, hopeinen merkki seuran perustajalle Heikki Ahtiaiselle ja pronssinen merkki pitkäaikaiselle sihteerille Liisahelena Ståhlelle. Kokouksessa julkistetiin myös seuran uusin tunnus - standaari. Standaarin pääsuunnittelijalle Viljo Hämäläiselle luovutettiin ensimmäinen viiri kiitokseksi suunnittelutyöstä. Myös ansiomerkkien saajille luovutettiin standaarit.

Kuvia: Sankarihauta, Seppele, Kokousväkeä, Kokousväkeä, Kokous, Palkitut, Standaari, Palkitut, Standaari