Metsäpirtin Ahtiaisten lehti
maaliskuu 2008
Hallituksen jäseniä vaihtui syyskuussa
Markku Laaksonen
Olen syntynyt 1954 Turussa. Lapsuus ja nuoruusikäni vartuin Laitilassa tätini Eilan (os. Ahtiainen) hyvissä hoteissa. Seitsemän vuotta sitten palasin Laitilaan.
Äitini Sanni (os. Ahtiainen) on kotoisin Metsäpirtistä Saaroisten kylän Ahosaaresta. Äitini isä kylän Ahosaaresta. Äitini isä Eemil oli Laatokan kalastajia. Hän hukkui äitini ollessa vajaan vuoden ikäinen.
Minulla on neljä lasta: Mikael 24v., Mikaela 17v., Emilia 8v. ja Eemil 6v. Vaimoni Miia toimii sairaanhoitajana. Olen rakennusinsinööri ja toimin talonrakennuksen kouluttajana.
Liityin sukuseuraan muutama vuosi sitten. Toivon kykeneväni aktiivisesti vaikuttamaan sukuseuran toiminnan ylläpitämisessä sekä kehittämisessä ja yhteisen Ahtiaisen sukumme historian tallentamisessa jälkipolville.
Markku Lemmetti
Markku valittiin syksyn sukukokouksessa uudestaan hallituksen jäseneksi vuoden tauon jälkeen.
Laihialla vuonna 1946 syntynyt Markku viljelee kotitilaansa Mietoisissa ja on mukana myös Mynämäelle vuonna 2003 perustetun Metsäpirtti-arkiston toiminnassa.
– Mummoni oli Ahtiaisen Simon ja Aunen tytär Maria Metsäpirtin Saaroisista. Tutustuin sukuseuraan kesällä 2002 ja jäseneksi liityin vuoden 2003 alussa.
edellinen sivu
seuraava sivu
sisällys