Metsäpirtin Ahtiaisten lehti
maaliskuu 2008
5.9.-41
Kiitän kirjeestä ja terveiseni täältä vanhanajan rajojen toiselta puolen. Tähän saakka on mennyt aika hyvin mutta nyt lienee vastus taas sitä suurempi mitä lähemmäksi tulemme P:ria. Olemme jo kiertäneet melkein koko kannaksen, aluksi olimme Laatokan rannalla nyt välillä olimme lähellä Suomenlahtea, siis olemme kiertävää kalustoa. Kyllä tämä sota saisi vaikka kohta loppua että alkaisi joutua kotitöihin tai muuten ei ole hyvä sillä työt jäävät tekemättä.
Mattia en ole tavannut muutamaan päivään enkä myöskään Lassilta ole saanut kirjeitä pitkään aikaan. Enolta olen saanut kaksi kirjettä, Saarisen Maikilta sain myös kirjeen.
Näky täällä on entisen lainen, toiset kylät ovat poltettu, toisia kyliä on vielä hyvin ehyitä. Valkjärven kirkko oli melko ehyt, sitä oli käytetty elokuvateatterina. Muuten oli kylä enemmältä osalta poltettu. Eipä tässä nyt muuta kun paljon terveisin täältä Lempaalasta kohta ollaan vartiamäen hartsaarilla.*
* ”vartiamäen hartsaarilla” – Tässä kohtaa loppui toimitukselta Tässä kohtaa loppui toimitukselta ymmärrys tai lukutaito. Jos joku tietää, mistä voisi olla kyse, saa kertoa hallituksen jäsenille!
Paljon terveisin Helville ja Ennille
Näkemiin ja kuulemiin

edellinen sivu
seuraava sivu
sisällys